Henkilöstövuokraus – Työnantaja

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi vankalla kokemuksella Seinäjoella ja Etelä-Pohjanmaalla

WoodFox Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta ja rekrytointia monenlaisille yrityksille ja työnantajille. Meiltä saat sopivia ja hyviä työntekijöitä töihin yritykseen joko lyhyemmille jaksoille tai pidempiaikaisesti. Olemme tarjonneet henkilöstövuokrausta jo reilun vuosikymmenen ajan monille eri yrityksille Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää henkilöstövuokrauksesta tai rekrytoinnista

Vuokratyöntekijä luotettavasti henkilöstövuokrauksen kautta

Me WoodFoxilla työllistämme erilaisia työnhakijoita, joustavasti jokaisen työnantajien yksilöllisten tarpeiden mukaan. Meiltä saat niin kausityöntekijöitä, lyhyempien tuurauskeikkojen tekijöitä, kuin pysyvämpää henkilöstöä. Vuokratyöntekijä on aina WoodFoxin työntekijä, joten tunnemme hyvin vuokratyöntekijämme ja näin pystymme auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla sopivien työntekijöiden saamisessa työnantajan työvoimapulan ratkaisussa.

Työvoimaa myös auttaviin tehtäviin

Meiltä WoodFoxilta saa matalan kynnyksen töihin esimerkiksi työkokeilijoita, jotka ovat meillä puuteollisuuden hommissa näyttämässä osaamistaan.

Yrityksemme puupuolen työstöyksikössä, jossa valmistetaan muun muassa roskakatoksia, leikkimökkejä ja muita puutuotteita, toimii hyvänä näyttöpaikkana. Ja näissä töissä esimerkillisesti toimineita henkilöitä suosittelemme yrityksille esimerkiksi vuokratyöntekijöiksi.

Kauttamme on työllistynyt myös osatyökykyisiä työkokeilun kautta työpaikkoihin esimerkiksi varasto- ja kaupan alalle.

Rekrytointi ammattitaidolla

Olemme myös rekrytointiyritys, joka tarvittaessa etsii ja haastattelee työnhakijat valmiiksi työvoiman hakijalle. Tämän jälkeen suosittelemme yritykselle hakijaehdokkaista parhaiten työntekijöitä hakevan yrityksen tarpeita vastaavat työnhakijat.

Ota yhteyttä ja me hankimme yrityksellesi työvoimaa

Kun yrityksesi tarvitsee hyvää vuokratyöntekijää tai vakituisempaa henkilöstöä, ota yhteyttä rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijaan Pasi Ämmälään joko sähköpostitse: pasi.ammala@woodfox.fi tai soittamalla 050 464 3605. Kerro rekrytointitarpeesi ja me etsimme yrityksellesi sopivan vuokratyöntekijän tai pitkäaikaisemman tekijän.

Ota yhteyttä ja kysy henkilöstövuokrauksesta tai rekrytoinnista