Työntekijä

Avoimet työpaikat Seinäjoella ja Etelä-Pohjanmaan alueella

Haluaisitko työn metallialalta tai puuteollisuudesta? Vai kiinnostaisiko pesula- tai siivoustyö enemmän?

Me WoodFoxilla tarjoamme työtilaisuuksia ja avoimia työpaikkoja matalan kynnyksen periaatteella työntekijöille Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Me emme erottele tai lokeroi työnhakijoita heidän taustansa tai minkään muunkaan asian takia. Meille riittää, että haluat tehdä töitä ja olet kiinnostunut oppimaan uutta.

Ota yhteyttä meihin ja kysy avoimista työpaikoista!

Urapolun alku avoimen työpaikan tai harjoittelupaikan kautta

Ihmisillä on monenlaisia elämäntilanteita joissa, koulutus tai jokin muu asia voi jäädä kesken syystä tai toisesta. Me tarjoamme uusia hyviä mahdollisuuksia päästä urapolun alkuun joko suoraan avoimen työpaikan tai työssäoppimisen kautta. Voit olla nuori tai hieman varttuneempi työnetsijä, joka hakee väylää päästä työelämään tai uudelleen sinne.

Selvitetään yhdessä sinulle uusi sopiva työ

Sinun ei välttämättä tarvitse edes tietää, mitä haluaisit alkaa tekemään työksesi. Pääasia on, että haluat tehdä töitä ja olet innokas oppimaan uutta. Monessa työtä tekemällä, oppii sen parhaiten aivan käytännön tasolla. Tietysti, jos tiedät mitä haluat tehdä, auttaa löytämään nopeammin juuri sinulle soveltuvan työn. Ota siis rohkeasti, matalalla kynnyksellä yhteyttä niin selvitetään yhdessä mikä olisi juuri sinulle sopiva työ tai urapolku. Mikään kysymys tai idea ei ole turha tai tyhmä, ota yhteyttä rohkeasti meihin!

Kysy lisää!

Tarjoamme ja löydät kauttamme avoimia työpaikkoja muun muassa näiltä eri aloilta:

  • puuteollisuus
  • metalliala
  • pesula
  • siivousala

Yhteistyöverkostomme kautta avoin työpaikka voi löytyä toki myös näiden alojen ulkopuolelta. Mutta näiltä aloilta omaamme vankkaa kokemusta.

Ota rohkeasti yhteyttä Pasiin ja tee työunelmistasi totta

Palvelemme kaikkia työtä etsiviä ihmisiä. Olitpa sitten alanvaihtaja, opiskelija, uusi paikkakunnalle muuttanut tai vaikka työuralta pudonnut, ota meihin yhteyttä!

Lähetä rohkeasti avoin hakemus Pasi Ämmälälle sähköpostilla: pasi.ammala@woodfox.fi ja kerro millaista työtä haet. Voit myös soittaa 050 464 3605 ja kysyä esimerkiksi millaisia mahdollisuuksia sinulla olisi uuden työn suhteen. Etsitään yhdessä sinulle sopiva työ heti huomiselle!

Ota yhteyttä meihin ja kysy avoimista työpaikoista!