1.300,00 

Pihavarasto FOX 77 on kooltaan 7,7m2. Sovi tilauksesta! Pihavarasto on elementtirakenteinen ja helppo ja nopea pystyttää.

Huom! Hinta ei sisällä rahtia, joka laskutetaan erikseen.
Rahti määräytyy matkan mukaan. Edullisista rahtihinnoistamme voit kysyä meiltä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@woodfox.fi.

Vaikka tuotetta ei olisi varastossa, soita ja sovi tilauksesta!

Varasto loppu

Kuvaus

Kotimainen Fox 77 pihavarasto

FOX77 pihavarasto on kestävää kotimaista työtä ja sen valmistuksessa käytetään laadukkaita kotimaisia materiaaleja. Valmistus tapahtuu Seinäjoella sijaitsevassa tehtaassamme.

Nykyaikainen pihavarasto

Ajattoman suunnittelun ansiosta pihavarasto soveltuu hyvin niin nykyaikaisen omakotirakentamisen asuntoalueille kuin myös kesämökin halkovajaksi tai taloyhtiön välinevarastoksi. Malli on syntynyt pitkäaikaisen kehitystyön tuloksena ja soveltuu monenlaiseen varastointiin. FOX77 pihavarastoa voit käyttää esimerkiksi pienkoneiden, harrastusvälineiden ja pihatyökalujen säilyttämiseen. Malli soveltuu hyvin myös polkupyörien, moottoripyörien, moottorikelkkojen ja mönkijöiden säilytykseen. Sileiden seinäelementtien ansiosta esimerkiksi hyllyjen kiinnittäminen varaston seinille on helppoa.

Toimitussisältö

Täydellinen FOX77 pihavarasto toimitetaan puuvalmiina. Varasto koostuu 2400×800 kokoisista seinäelementeistä, joiden materiaalina on 21×120 puupaneeli. Katto, ovet, lattia ja päätykolmiot ovat kosteutta kestävästä, havupuusta valmistetusta OSB-levystä. Lattianiskat ovat 45×120 määrämittaan katkaistuja, jotka kiinnitetään varaston runkoon palkkikengillä. Toimitukseen kuuluu tehdasvalmisteiset kattotuolit, räystäslaudat ja kokoamisessa tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Pihavaraston alajuoksu (45 x 95) on painekyllästettyä puuta. FOX77 pihavarasto toimitetaan aina pariovella varustettuna.  Katemateriaali, perustukset ja pintakäsittely eivät kuulu hintaan.

Muunneltavuus

Elementtirakenne mahdollistaa ikkunaelementin vapaan sijoittelun varaston eri seinille, koska kaikki elementit ovat samankokoisia. Pihavarastoon on mahdollista saada myös kiinteitä lisäikkunoita. Lisävarusteena on saatavana myös 80 cm leveä käyntiovi.

Elementtitoimitus, säästää rahtia, pienentää hiilijalanjälkeä

Pihavaraston elementit on pakattu kuljetuslavoille. Elementtitoimituksella saadaan huomattavia säästöjä kuljetuskustannuksiin, koska varasto saadaan pakattua tiiviiseen ja helposti liikuteltavaan kuljetuspakkaukseen.

Helppokäyttöisyys /-kokoaminen

Pihavaraston kokoaminen on nopeaa ja helppoa selkeiden kasausohjeiden ansiosta. Kasausohjeet ovat seikkaperäiset ja selkeät. Kuvien avulla on kerrottu jokainen työvaihe. Elementtien käsittely on helppoa niiden keveyden vuoksi. Pystyttäminen ei edellytä mitään nostolaitteita. Varasto toimitetaan puuosatoimituksena ja se sisältää myös tarvittavat ruuvit ja helat. Varaston pintakäsittelyksi suosittelemme maalausta tai puunsuojakäsittelyä.

Pihavarasto – Mitat

Sisämitat: 2400 x 3200 (7,7 m2). Pariovien koko 2 x 800 x 2400. Sisäkorkeus sivuseinällä on 2050. Ikkunan koko 400×935.

Pihavarasto ja optiot

Pihavarastoon voidaan lisätä kiinteitä lisäikkunoita tarpeellinen määrä.  Parioveen voidaan tarvittaessa asentaa valmiiksi Abloy-lukko. Pihavaraston voi tilata halutessaan myös pohjamaalattuna tai valmiiksi maalattuna halutulla värisävyllä.

Toimintavarmuus

Pihavarasto on tilaustuote, jonka toimitusaika noin 1-2 viikkoa tilauksesta. Kuljetukset hoidamme valtakunnallisen toimijan toimesta, joka mahdollistaa nopeat ja edulliset kuljetukset kaikkialle Suomeen.

Yhteiskuntavastuu

Yrityksemme toteuttaa yhteiskuntavastuuta. Hankkimalla pihavaraston meiltä olet myös itse mukana kantamassa huolta suomalaisista työpaikoista.

 

Lisätietoja puhelimitse, Arto Mähönen p. 040 – 506 2325.

Ota yhteyttä!

Pihavarastot tilattavissa heti verkkokaupastamme 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FOX 77 pihavarasto”