Henkilöstövuokraus

Avaa ovi työelämään!

Me WoodFoxissa haluamme olla lähellä ihmistä ja varmistaa näin omalta osaltamme vastuullista työelämää.
WoodFox Oy:n työvoimavuokraus perustuu työntekijän saamaan ”ketunleipään”. Tarkoituksemme on saada jokainen työntekijä työllistettyä siten, että vuokratyöstä muodostuu jossain vaiheessa hänen leipätyönsä.

Henkilöstöpalveluyritys WoodFox Oy palvelee kaikenlaisia yrityksiä etsien niille ammattitaitoista työvoimaa.
Rekrytoinnista, palkanmaksusta, vakuutuksista ja muista työnantajavelvoitteista WoodFox Oy huolehtii luotettavasti ja ajantasaisesti, joten työnantajayritykselle jää enemmän aikaa mm. liikevaihdon hankkimiseen. Mottomme onkin: ”maksa sinä lasku, me kannamme riskin.”

WoodFox työllistää erilaisia työnhakijoita, haastattelemme heidät ja esittelemme heidät kiinnostaviin yrityksiin. Tunnemme työntekijämme ja tahdomme ratkaista työnantajan työntekijäpulaan liittyviä haasteita. Vuokratyöntekijä on aina WoodFoxin työntekijä.
Vuokratyövoiman välitys kuuluu WoodFox Oy:n toimialaan. Olemme välittäneet toimintavuosinamme työvoimaa useille eri toimialoille Etelä-Pohjanmaalla.

Toimitilamme sijaitsevat Seinäjoella, osoitteessa Väinölänkatu 13. Meillä on loistavat työtilat ja asianmukaiset työvälineet erilaisten puutuotteiden valmistukseen. Samoissa tiloissa voimme työllistää ammattitaitoista työvoimaa puutuotteidemme valmistukseen ja edelleen vuokrata tätä osaavaa työvoimaa sitä tarvitseviin yrityksiin.
Työvoimavuokraus on mahdollista monella eri tapaa, huolehdimme firmoille pysyvää työvoimaa sekä kausityöntekijöitä.
Tavoitteemme on, että työntekijä työllistyisi vuokrattavaan yritykseen pidempiaikaisesti.

Henkilöstövuokrausasioissa teitä palvelee kumppanuuspäällikkömme Pasi Ämmälä.
Sähköpostilla pasi.ammala@woodfox.fi  TAI puhelimella 050 – 464 3605.

Ota yhteyttä heti tänään!