Yritys

WoodFox Oy

halli

Henkilöstöpalveluyritys WoodFox Oy palvelee eri yrityksiä etsien niille ammattitaitoista työvoimaa. Yritys työllistää eri alojen työntekijöitä, ratkaisten näin työnantajien työntekijäpulaan liittyviä haasteita. Vuokratyövoima ja sen välitys onkin WoodFox Oy:n päätoimiala.
Henkilöstövuokrauksen lisäksi WoodFox Oy:n toimitiloissa Seinäjoen Väinölänkadulla valmistetaan erilaisia puutuotteita. Erilaiset puuvalmiit rakennukset, kuten jätekatokset ja leikkimökit tehdään omassa hallissa, kasaus- ja maalausvalmiiksi elementeiksi. Tuotteita myydään WoodFox Oy:n omassa verkkokaupassa. 
WoodFox Oy on perustettu vuonna 2003. Yrityksen omistaa Buusti ry, joka on valtakunnallisesti tunnettu yhteisöllinen yhdistys. Erilaisten työllistymismuotojen kautta WoodFox Oy edistää työnhakijoiden ja kuntoutujien työelämään sijoittumista ja toimii näin yhteiskunnallisena yrityksenä. Oman tuotannon kautta yrityksessä tunnetaan omat työntekijät ja he työllistyvät henkilöstövuokrauksen kautta hyvin alueen eri yrityksiin.