Poistotorille on tulossa yksittäiskappaleita, sekä ns. kakkosluokan tuotteita (oksankoloja paneeleissa) yms., jotka on tehty kierrätetystä tai ylijääneestä materiaalista. POISTOTORIN TUOTTEIDEN RAHTI TULEE KYSYÄ ERIKSEEN.

Tyylikäs, puolivalmis kesäkeittiö. Kokonaisleveys 485 cm, syvyys 246 cm ja korkeus etureunasta 250 cm. Kesäkeittiö on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Oleskelutilan lattia on puuöljyttyä ponttilautaa ja verannan lattia kyllästettyä lautaa. Kesäkeittiöstä puuttuu katemateriaali sekä ovet ja ikkunat, joiden suunnitteluun ja toteutukseen voit itse vaikuttaa. Kesäkeittiö on purettu valmiisiin elementteihin.
Hintapyyntö 3350 €. Myös tarjouksia otetaan vastaan.
Huom ! Eränkävijät, yhdistykset, seurat tai yksityiset ! Nyt olis tarjolla siisti hyvin rakennettu laavu poistohintaan talven alta.
Leveys 250 cm, syvyys 170 cm, korkeus etureunasta 170 cm. Lattia kyllästettyä puuta. Seinät käsiteltyä paneelia ja OSB-levyä. Katemateriaali musta palahuopa ja mustat reunalistat muovipinnoitettua peltiä. Hinta 750 €.
Puukatos esim. talon seinustalle. Leveys 170 cm, syvyys 72 cm ja korkeus 170/190 cm. Seinät valkoiseksi maalattua paneelia, lattia kyllästettyä lautaa, katto OSB-levyä. Katemateriaali musta palahuopa ja reunalistat muovitettua peltiä. Siisti.
Poistohintaan 190 €.